Vuokravälineet

Vuokravaline

Tietoa meistä

Vuokravaline

Esittäytyy

Vuokravaline on yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman ajoneuvoja, pienkoneita ja ja juhlatarvikkeita vuokralle. Yrityksen tavoitteena on tarjota monipuolisia ratkaisuja kuluttajaasiakkaiden erilaisiin tarpeisiin.

Paikallinen muuttopalvelumme on  suunnattu niille, jotka tarvitsevat apua tavaroiden kuljettamisessa tai haluavat ulkoistaa koko muuton ammattilaisille. Tarjoamme ammattitaitoista henkilökuntaa ja kuljetuskalustoa, joka soveltuu erilaisiin muuttoihin. Voimme auttaa kaikissa muuttoon liittyvissä tehtävissä, kuten tavaroiden pakkaamisessa,  kuljetuksessa ja vanhojen tavaroiden kierrätyksessä.

Tarjoamamme vuokrakalusto on aina huollettu ja hyvässä kunnossa, joten voit olla varma, että saat käyttöösi turvallisen ja toimivan ajoneuvon tai koneen. Vuokraamalla meiltä voit myös säästää rahaa, sillä sinun ei tarvitse itse hankkia kalliita koneita tai ajoneuvoja, joita käytät vain harvoin.

Paavali esittely

Asiantuntijoiden mukaan on tärkeää antaa yritykselle kasvot.

Me Vuokravälineen porukassa tehdään se mielellään, sillä seisotaan vankasti tekojemme takana! Hommat hoidetaan aina sillä tarkkuudella, että olisi jatkuvuutta ja asiakkaalla olisi syytä hymyyn – myös laskun eräpäivänä.

Olen Paavali Pipatti – mies yrityksen takana. Olemme vahvasti paikallinen yritys, joka pyrkii palvelemaan kuluttaja-asiakkaita arjen pyörityksessä! Muutto- ja puutarhatiimin esittely tulossa myöhemmin!

Kysy miten voimme olla avuksi! 

Paavali Pipatti

 sähköposti: vuokravaline@gmail.com

Sammalkatu 8

15160 Lahti

maauimala_makihyppaajat-1-scaled

Miksi valita meidät?

edulliset hinnat

Tarjoamme sinulla aina edullisimmat hinnat.

SELKEÄT TOIMINTATAVAT JA JOUSTAVYYS

Meiltä vuokraaminen tai työn tilaaminen on turvallista, joustavaa ja yksinkertaista.

Ammattimainen palvelu

Meiltä vuokraamalla tai työn teettämällä, voit olla varma että onnistuu.

moi lahtelaista

Lahden talousalueella toimitaan ja olemme ylpeästi paikallinen pienyritys.